Eric de Vos

Eric de Vos

Accountmanager

eric@hoppinger.com

010-2210190

Eric werd in 2004 een Hoppinger toen hij direct na zijn afstuderen als informaticus in dienst kwam. Nu, alweer meer dan 10 jaar later, is hij als senior accountmanager en internetconsultant actief om nieuwe en bestaande klanten te adviseren hoe online hen kan helpen.

Eric kenmerkt zich -tot frustratie van sommige van zijn collega’s- door oog voor detail, om zo het product voor de klant met zo’n hoog mogelijke kwaliteit op te leveren. Onderwerpen waar hij graag over meedenkt zijn online marketing, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en usability.

In zijn vrije tijd loopt Eric graag een rondje hard (maximale afstand 1/2 marathon), probeert hij de top 250 films van IMDB te bekijken, ontdekt nieuwe muziek, speelt hij graag een videogame en bezoekt hij festivals en concerten in den lande.

Opmerkelijk feit: Eric heeft als één van de weinige nog jEdit als texteditor op zijn machine, een overblijfsel van weleer.

We hebben in korte tijd veel kunnen bereiken door een nauwe samenwerking met de gemeente Rotterdam en communicatiebureau Tappan; een vlekkeloze lancering!
Gemeente Rotterdam Bekijk dit project
Het was een mooie klus om samen met het gepassioneerde team van het Stadsinitiatief aan dit project te werken. Een ècht Rotterdams product!
Gemeente Rotterdam Bekijk dit project