Eric de Vos

Eric de Vos

Accountmanager

eric@hoppinger.com

010-2210190

Eric werd in 2004 een Hoppinger toen hij direct na zijn afstuderen als informaticus in dienst kwam. Nu, bijna 10 jaar later, is hij als accountmanager en internetspecialist actief om nieuwe en bestaande klanten van dienst te zijn.

Eric kenmerkt zich -tot frustratie van sommige van zijn collega’s- door oog voor detail bij oplevering, om zo het product voor de klant met zo’n hoog mogelijke kwaliteit op te leveren. Onderwerpen waar hij graag over meedenkt zijn online marketing, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en usability.

In zijn vrije tijd zet Eric zijn lengte in tijdens een potje basketball, probeert hij de top 250 films van IMDB te bekijken, speelt hij een videogame op de PS3, trekt er op uit om te fotograferen en bezoekt hij festivals en concerten in den lande.

Opmerkelijk feit: Eric heeft als één van de weinige nog jEdit als texteditor op zijn machine, een overblijfsel van weleer.

Samen met het team van de Willem hebben we op een efficiënte manier een prettige website gebouwd. Met standaardmodules voor Wordpress een razendsnelle fotogalerij in Flickr, nieuws, roosterwijzigingen en een apart afgeschermd deel voor alle leraren. Zo is De Willem weer helemaal bij de tijd!
CSG Willem van Oranje Bekijk dit project
Naast dat we zelf webdesign doen, werken we ook regelmatig samen met andere partijen. Bransoncompany is een partij die dit uitermate goed beheerst, waardoor wij de technische realisatie konden doen van een zeer fraaie website. Zo werken we graag samen!
Spigt Litigators Bekijk dit project