Jermaine Lievendag

Jermaine Lievendag

Projectmanager

jermaine@hoppinger.com

010-2210190

Als projectmanager en certified scrum-master van Hoppinger houdt Jermaine zich bezig met de communicatie en coördinatie van meerdere projecten. Hij is het aanspreekpunt voor het projectteam en de klant, gedurende het project.

Elk project is anders en elk project beschouwt Jermaine als een uitdaging. Zijn specialisme is vooral kritisch te kijken naar zijn eigen werk en dat van anderen. Projecten moeten immers perfect worden opgeleverd, zodat zowel de klant als het projectteam tevreden is. Zijn visie, werkwijze en opgedane ervaring bij Hoppinger deelt hij graag met anderen.

Verder is Jermaine weg van zwoel klinkende hi-fi apparatuur en natuurlijk de bijbehorende films en muziek. Ook is hij verslaafd aan bepaalde Apple producten waar hij vaak niet van af te slaan is. Zijn spaarzame vrije tijd brengt hij graag door met zijn verloofde en mocht je hem niet kunnen bereiken, dan kan het zomaar zijn dat hij aan het uitwaaien is op het prachtige “strandje” van Nesselande.

Een website voor een ziekenhuis in sneltreinvaart realiseren, dat kan alleen als je er samen voor gaat. De klant en wij waren een team. Zo krijg je een eindresultaat met alleen maar winnaars.
St. Lucas Andreas Ziekenhuis Bekijk dit project