Martijn voor

Martijn Dragt

Accountmanager

martijn@hoppinger.com

010-2210190

Martijn heeft informatica gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en is direct daarna in dienst gekomen bij Hoppinger. In de loop der jaren is zijn technische rol verschoven richting projectmanagement en uiteindelijk accountmanagement. Zijn technische achtergrond komt daarbij dagelijks van pas bij het bekijken van de mogelijkheden voor projecten en klanten.

Enkele jaren geleden heeft hij zijn part-time opleiding Bedrijfskunde aan de Rotterdamse Erasmus Universiteit afgerond, waardoor hij zijn technische kennis kan combineren met bedrijfskundig inzicht.

In zijn vrije tijd is hij bezig met sportieve zaken (waaronder hardlopen en de regelmatige squashavonden met collega’s), het kijken van films, uitgaan en het bezoeken van concerten.

Als motorrijder was het natuurlijk extra leuk om de nieuwe website voor ANWB Motor te kunnen maken. Mede door het succes van de nieuwe website kon er al sneller dan verwacht verder worden gebouwd aan nieuwe functionaliteit zodat de bezoekers nog meer mogelijkheden krijgen op de portal.
ANWB Motor Bekijk dit project