Matthijs Stam

Matthijs Stam

Hoofd strategie & design / interaction designer

Enkele jaren geleden heeft hij Nederland verlaten en is de wereld rondgereisd. Tijdens deze reis is duidelijk geworden dat hij de stap wil maken om zich te specialiseren als Interactie Ontwerper. Hij wil de kennis van zijn studie Industrieel Ontwerpen combineren met zijn ervaring als marktonderzoeker en projectmanager van online diensten. Bij Hoppinger is hij actief als interaction designer en usability expert. Op deze manier wil hij de kwaliteit van webapplicaties op een nog hoger plan brengen.

Inmiddels geeft Matthijs tevens leiding aan het team van conceptontwikkelaars en ontwerpers.

Als hij niet achter een computer zit, is de kans groot dat hij op één van zijn fietsen zit. Dit is volgens hem de mooiste manier om door een land te reizen. MTB of racefiets, dat maakt hem niet uit. Als het maar twee wielen heeft.

Bij het opzetten van de informatie architectuur werd elke dag het resultaat met de klant doorgenomen. Presenteren, discussiëren en verbeteren. Sprints van 1 dag, dat maakt het werk spannend.
St. Lucas Andreas Ziekenhuis Bekijk dit project
Dit project maakt het belang van een goede strategische analyse heel mooi duidelijk. Het resultaat is daar namelijk een direct gevolg van.
RadTech Europe Bekijk dit project