Matthijs Stam

Matthijs Stam

Hoofd strategie & design / interaction designer

Enkele jaren geleden heeft hij Nederland verlaten en is de wereld rondgereisd. Tijdens deze reis is duidelijk geworden dat hij de stap wil maken om zich te specialiseren als Interactie Ontwerper. Hij wil de kennis van zijn studie Industrieel Ontwerpen combineren met zijn ervaring als marktonderzoeker en projectmanager van online diensten. Bij Hoppinger is hij actief als interaction designer en usability expert. Op deze manier wil hij de kwaliteit van webapplicaties op een nog hoger plan brengen.

Inmiddels geeft Matthijs tevens leiding aan het team van conceptontwikkelaars en ontwerpers.

Als hij niet achter een computer zit, is de kans groot dat hij op één van zijn fietsen zit. Dit is volgens hem de mooiste manier om door een land te reizen. MTB of racefiets, dat maakt hem niet uit. Als het maar twee wielen heeft.

Bij het opzetten van de informatie architectuur werd elke dag het resultaat met de klant doorgenomen. Presenteren, discussiëren en verbeteren. Sprints van 1 dag, dat maakt het werk spannend.
St. Lucas Andreas Ziekenhuis Bekijk dit project
Motorrijders zijn eigenwijs, eigenzinnig en een tikkeltje brutaal. ANWB Motor is professioneel, ambitieus en lekker creatief. Het was een uitdaging om alle ideeën te ordenen en klantdoelstellingen te matchen met de gebruikersdoelen. We begonnen van veel en naar nog meer functionaliteiten, maar we eindigden van goed naar de beste oplossingen….
ANWB Motor Bekijk dit project