Paul Huisman

Paul Huisman

Webdeveloper

Paul studeerde in 2010 af aan de opleiding Grafimediatechnologie en is sindsdien (met uitzondering van een half jaar durende wereldreis) werkzaam bij Hoppinger. Oorspronkelijk binnen gekomen als front-end developer, heeft Paul zich inmiddels ontwikkeld tot ervaren lead developer. Zijn passie ligt bij het maken van mooie en innovatieve websites en applicaties, waar we niet alleen als team trots op kunnen zijn, maar die ook naadloos aansluiten op de wensen van de opdrachtgever en de gebruikers.

Ook buiten kantoortijden zoekt Paul graag de actie op. Zo toert hij graag het land rond op zijn Ducati motor, reist hij af naar verre oorden of surft hij met een kite op de Noordzee.

Met Spree kan een Rails applicatie perfect omgetoverd worden tot webshop/ecommerce-systeem. De mogelijkheden tot het customizen van de processen binnen dit ontstane platform zijn enorm.
Creator Meeting Support Bekijk dit project
Echt een project waar ik mijn tanden in kon zetten. Veel functionaliteiten, veel content, veel templates en veel koppelingen met externe systemen. Veel geleerd dus.
RTV Rijnmond Bekijk dit project