Richard Bakker

Richard Bakker

Webdeveloper

Richard werkt al vele jaren bij Hoppinger. Inmiddels vervult Richard de rol van lead developer op verschillende, vaak omvangrijke en complexe, projecten.

Richard geeft nieuwe inhoud aan het begrip betrokkenheid, kent een soms niet te temmen enthousiasme en is daarmee een waardevol marketeer van het begrip Hoppinger. Zonder twijfel zullen we deze betrokkenheid en dit enthousiasme terugzien bij de mensen aan wie hij leiding geeft en bij de klanten waarmee hij samenwerkt.

In zijn vrije tijd is hij altijd erg druk. Zo rijdt hij bijvoorbeeld paard, loopt hij vaak hard en doet hij aan banenzwemmen.

Samen met het webteam van de SP hebben we een Drupal project neergezet waar wij heel trots op zijn. Er is veel zorg besteed aan de afstemming van technische architectuur van de SP website; hiervoor hebben wij een 'Developer Centric' aanpak gekozen. Hiermee is de SP verzekerd van overzichtelijk technisch beheer van de website en kunnen zij verder bouwen op een solide platform.
We hebben de geavanceerde Apache Solr zoekmachine ingezet om alle informatie eenvoudig vindbaar te maken. Tijdens het zoeken krijgt men al suggesties te zien.