Naar navigatie Naar hoofdinhoud

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Ga naar het overzicht
Ga naar de homepagina Ga naar het overzicht

Wat wil je ons vragen?

Hoi, ik ben

en ik wil graag weten


Jullie kunnen me
op

Hoppinger gewaardeerd met 5 sterren!

Voor diegenen die ons een beetje kennen, vertel ik niets nieuws als ik schrijf dat we in de 16 jaar dat Hoppinger bestaat altijd een beetje bescheiden zijn geweest. We vinden het eigenlijk het belangrijkst als we mooie en succesvolle digitale oplossingen maken voor onze klanten, en we hadden nooit echt de behoefte om ons daarvoor op de borst te kloppen.

Tegelijkertijd zijn alle Hoppingers erg trots: trots op wat we maken, wat we bereiken voor onze opdrachtgevers, en op de manier waarop we met onze klanten samenwerken. En eigenlijk mogen we daar ook naar buiten toe best trots op zijn. Dus toen enkele maanden geleden de beoordeling voor de Emerce 100 voorbij kwam, waren we aangenaam verrast dat we in het rijtje internetbureaus stonden dat beoordeeld kon worden.

Vandaag is de Emerce 100 gepubliceerd: we zijn maar liefst met 5 sterren op nummer 7 binnengekomen in de categorie internetbureaus fullservice middelgroot. Juist omdat dit een waardering is vanuit onze opdrachtgevers en andere professionals in het digitale werkveld, zijn we extra trots op deze positie.

Mede namens mijn compagnon Marijn; dank aan onze opdrachtgevers voor het uiten van deze waardering. Ook veel dank aan alle Hoppingers, die door hun inzet en betrokkenheid ervoor hebben gezorgd dat onze opdrachtgevers op deze manier hun tevredenheid hebben uitgesproken over Hoppinger.

Volgend blogartikel Modern Javascript
Modern Javascript

Wij zijn Hoppinger

Met een team van 75 specialisten vertalen we complexe en uitdagende vraagstukken naar web en native oplossingen die onze opdrachtgevers succesvoller en het leven van hun publiek gemakkelijker maken. Zo maken we als strategisch partner digitale ambities waar.

Meer over ons