Naar navigatie Naar hoofdinhoud
Ga naar het overzicht
Ga naar de homepagina Ga naar het overzicht

Wat wil je ons vragen?

Hoi, ik ben

en ik wil graag weten


Jullie kunnen me
op

NEVI is de beroepsvereniging voor inkopers. Al sinds 1956. NEVI richt zich op de belangen van haar leden, zorgt voor kennisdeling, organiseert congressen en biedt vakopleidingen en trainingen. Inmiddels is NEVI de 3e inkooporganisatie van de wereld, dus ook op het gebied van online dienstverlening wil NEVI voorop lopen.

Uitdaging

Outside in

Voor een vereniging zijn de leden natuurlijk de belangrijkste doelgroep. Dan is het vanzelfsprekend dat we de leden betrekken bij het uitstippelen van een lange termijn online strategie. Maar er zijn meer doelgroepen, zoals studenten, inkopers die (nog) geen lid zijn en wetenschappers. Ook deze doelgroepen zijn betrokken in het uitstippelen van het juiste plan.

Nieuw online concept voor inkopers

Op basis van de input uit de doelgroepanalyse hebben we een compleet nieuwe insteek gekozen om via de website en de mijn-omgeving de doelgroep te bedienen: het volgen van de carrière van een inkoopprofessional. Op basis van dit concept kan NEVI een inkoper in elke fase van zijn of haar carrière de juiste kennis, opleidingen, trainingen en events aanbieden. Persoonlijk en op maat.

nevi-uitdaging
Website met mijn-omgeving NEVI

Het meervoud van kennis is kennissen

Kennis is één van de speerpunten van NEVI. De leden, de directie en het bestuur wilden daarom graag als vervolgstap een bundeling van alle aanwezige kennis op het digitale platform: zo ontstond het Kennislab. Met dit onderdeel krijgen leden, wetenschappers en alle andere geïnteresseerden op een overzichtelijke manier toegang tot alle beschikbare publicaties, onderzoeken, tools en talks.

Recent is het Kennislab in Bèta gereleased. In de volgende release wordt de input uit de gebruikerstesten verwerkt en voegen we functionaliteiten toe waardoor er niet alleen interactie zal zijn tussen NEVI en haar leden, maar ook tussen de leden en alle andere deelnemers in de community rond het Kennislab.

Ingrediënten

  • Ruim 1.000 documenten, publicaties en tools
  • Begrippenlijst met ruim 2.000 begrippen
  • Geavanceerde zoekoplossing
  • Meervoudige filtermogelijkheden
  • WordPress voor webredactie
  • Ruby on Rails voor afhandeling data en gebruikersbeheer
  • Uitgebreide SEO mogelijkheden
Next steps

Excellente gebruikerservaring

Het fundament staat. De eerste verdiepingen van het nieuwe digitale huis van NEVI worden al met plezier bewoond. Maar innoveren van je dienstverlening is een ongoing proces. Zeker waar het aankomt op de online invulling van die dienstverlening. Dat geldt niet alleen voor bedrijven, maar zeker ook voor verenigingen zoals NEVI. Samen met NEVI blijven we dus continu doorontwikkelen en optimaliseren. De verwachtingen van de leden overtreffen: dat is waar we voor gaan!

Ook je digitale dienstverlening naar een hoger niveau brengen?

Bel dan eens met Peter!
Foto van Peter Smit
Volgende case FrieslandCampina E-Learning
FrieslandCampina E-Learning