Naar navigatie Naar hoofdinhoud

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Ga naar het overzicht
Ga naar de homepagina Ga naar het overzicht

Wat wil je ons vragen?

Hoi, ik ben

en ik wil graag weten


Jullie kunnen me
op

Digitale transformatie in de zorg

Wij maken e-health oplossingen die onze opdrachtgevers in staat stellen om betere en efficiëntere zorg te verlenen en bij te dragen aan de kwaliteit van leven van patiënten en hun naasten. Voor iedere situatie zoeken wij een passende oplossing: van CMS-websites en patiëntportals, tot communities en native apps.

Team van digitale zorgexperts

Ons e-health team beschikt over alle expertises die nodig zijn om vraagstukken van onze opdrachtgevers of hun doelgroepen te vertalen naar een optimale oplossing. Zo maken we creatieve en technisch hoogwaardige oplossingen die er toe doen.

  • e-health consultants
  • usability experts
  • user experience designers
  • web- en native developers
  • data analysts
  • software architects
nieren-3

Kennis van branche en empathie met de doelgroep

Bij elke case duiken we in de context van de organisatie. Zo hebben we de afgelopen jaren veel kennis opgedaan van de branche. Ook analyseren we de betreffende doelgroep: door één-op-één interviews af te nemen en door het uitwerken van complete patient journeys hebben we de pains en gains van veel verschillende doelgroepen leren kennen. Zo kunnen we elke doelgroep specifieke aandacht geven en oplossingen bieden die passen bij ieders beleving.

fc

"Samen verdiepen wij ons in onze patiënten en zorgverleners om zo waardevolle digitale middelen te ontwikkelen."

— Augusta Noya, hoofd marketing & communicatie Spaarne Gasthuis

Techniek met oog voor privacy en security

Veel van de oplossingen die we maken staan niet op zichzelf. Vaak maken we web- of native applicaties die data uit bestaande systemen van een IT-landschap met elkaar combineren en ontsluiten. Onze softwarearchitecten besteden daarom veel aandacht aan privacy en security.

Scenery iPad Air – 167 – 30-04-2018, 15-22

Gedreven om bij te dragen

We hebben niet alleen passie voor ons vak; onze e-health specialisten zijn stuk voor stuk intrinsiek gemotiveerd om het leven van de patiënt en hun naasten beter te maken. Dit maakt dat we altijd weer een stapje extra zetten voor een maximale impact.

Hoppinger_28

Heb jij ook een e-health uitdaging voor ons?

Leg het Eric voor, hij denkt graag met je mee.
Foto van Eric de Vos
E-health oplossingen in de praktijk