Naar navigatie Naar hoofdinhoud

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Ga naar het overzicht
Ga naar de homepagina Ga naar het overzicht

Digital partner

In een snel veranderende en complexe digitale wereld helpen we bedrijven en organisaties met het digitaliseren en innoveren van hun business. Zo versterken onze klanten hun positie in de markt en blijven ze impact maken op hun klanten en eindgebruikers.

Hoppinger team

Onze unieke focus

Om dat te bereiken, richten we ons op beide zijden van de customer journey: we laten digitale wensen van eindgebruikers naadloos aansluiten op interne processen en systemen van onze klanten. Dat doen we door business-denken en user centered creativiteit te combineren met data science en software engineering. We zijn een creative digital agency en IT-huis in één.

We denken en we doen

Met die unieke combinatie van expertises werken onze 85 experts samen met onze klanten aan hun digitale langetermijnstrategie. We digitaliseren bestaande businessmodellen en maken onze klanten klaar voor digitalisering van toekomstige businessmodellen.

01

Strategie & Design

We analyseren de business, de data en het IT-landschap van onze klanten en brengen hun publiek in kaart. Hoe meer we van hen weten, hoe meer impact we kunnen hebben. Op basis van een strategische roadmap bepalen we mijlpalen en ontwerpen we concepten om die te behalen.

Meer over strategie & design
02

Inzichten uit data

Door business data en klantdata samen te brengen, zetten we technieken als marketing automation, big data engineering en machine learning effectief in. Zo verwerven we inzichten uit data, automatiseren we business-klant-interacties en zetten we menselijke intelligentie om in kunstmatige intelligentie.

03

Webdevelopment & Software Engineering

Bij ieder vraagstuk kiezen we de best passende technologie en integreren die naadloos met het IT-landschap van onze klanten. We werken met open source en enterprise technieken als C#, .Net Core, JavaScript, TypeScript, OData, React, React Native, HTML5 / CSS, Drupal en WordPress.

Meer over techniek
04

Online Marketing & optimalisatie

Vanaf de eerste livegang bereiken we de eindgebruikers door SEO, SEA, doordachte content en online campagnes. We ontwikkelen meetplannen en gebruiken inzichten uit data om de ervaring van eindgebruikers en de resultaten voor onze klanten continu te optimaliseren.

Meer over online marketing & optimalisatie

Digitale oplossingen

Als onderdeel van complete transformaties ontwerpen en ontwikkelen we innovatieve web- en native-oplossingen die we naadloos integreren met het back-office IT-landschap van onze klanten.

Met wie we werken

We richten ons op langetermijnrelaties met onze klanten. We werken met middelgrote en grote bedrijven en organisaties en met kleine organisaties die groot willen worden in wat ze doen en voor wie ze dat doen.

In een complexe digitale wereld, is de keuze voor ons makkelijk gemaakt.

Neem contact op voor meer info of een kennismaking