Naar navigatie Naar hoofdinhoud

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Ga naar het overzicht
Ga naar de homepagina Ga naar het overzicht

Websites met open source CMS

Samen met onze klanten ontwerpen en bouwen we websites die een merkidentiteit stevig neerzetten, die antwoord geven op communicatievraagstukken en die conversies opleveren. We hebben ruime ervaring met internationale corporate websites, nationale en internationale community-platformen, websites voor zorginstellingen en lead genererende websites.

Ontwerp, techniek, beheer en optimalisatie

Met onze 80+ specialisten helpen we je met alle aspecten van het ontwikkelen van een sterke website. We bouwen websites die daadwerkelijk resultaat opleveren voor onze klanten. Daarom werken we tijdens de realisatie nauw samen met onze klanten én hun doelgroepen. User centered design en een agile/scrum aanpak zijn in onze ogen dan ook vanzelfsprekend. Wij hebben expertise in strategie en design, webdevelopment, software engineering, online marketing en conversie-optimalisatie.

Contentbeheer met Drupal of WordPress

Vaak is een CMS het fundament van een website. Ons team van developers werkt al jaren met de open source systemen zoals Drupal en WordPress en met front-end frameworks zoals React om websites een “headless”architectuur te kunnen geven. Vanuit onze best-tool-for-the-job visie op techniek adviseren we je over het beste systeem voor jouw situatie en doelstellingen.

Traffic, leads en conversies

Naast designers en developers hebben we online marketeers die helpen met het bereiken van je doelgroep en het bereiken van de gewenste conversie. We ontwikkelen meetplannen en gebruiken inzichten uit data om de ervaring van eindgebruikers en de resultaten die je voor ogen hebt continu te optimaliseren. Wij adviseren je onder andere over een effectieve contentstrategie, copywriting, SEO, SEA, social advertising, e-mailmarketing en Marketing Automation. Ook nemen wij campagnes voor je uit handen.

Professioneel hosting en beheer

Ook na oplevering staan we paraat. Ons Service & Delivery-team kan je website 24 uur per dag, 7 dagen per week monitoren en zorgt ervoor dat je site altijd technisch up-to-date is en vooral veilig blijft.

Als je met ons een website realiseert, ben je in goed gezelschap

Ook een website die van je scherm af spat?

Bel Gerard, hij helpt je graag!
Foto van Gerard Pastwa