Naar navigatie Naar hoofdinhoud

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Ga naar het overzicht
Ga naar de homepagina Ga naar het overzicht

Wat wil je ons vragen?

Hoi, ik ben

en ik wil graag weten


Jullie kunnen me
op

Websites met open source CMS

Samen met onze klanten ontwerpen en bouwen we websites die een merkidentiteit stevig neerzetten, die antwoord geven op communicatievraagstukken en die conversies opleveren. Van corporate websites tot internationale communities, van klantportalen tot online jaarverslagen.

Lees hieronder meer over onze kennis en ervaring en maak vrijblijvend een afspraak met één van onze kundige Hoppingers.

Ontwerp, techniek en beheer

Hoppinger is een full service, Digital Agency. We kunnen je helpen met alle aspecten van het maken van een website: Strategie & Design, Webdevelopment & Software Engineering en Online Marketing & Conversie Optimalisatie. 

Gites Vakantiehuizen

Samen werken aan resultaat

We bouwen graag websites die resultaat opleveren voor onze klanten. Daarom werken we tijdens de realisatie nauw samen met onze klanten én hun doelgroepen. User centered design en een agile/scrum aanpak zijn in onze ogen dan ook vanzelfsprekend.

Hoppinger_14

Contentbeheer met Drupal of WordPress

Vaak is een Content Management Systeem het fundament van een website. Ons team van developers werkt al jaren met de open source systemen Drupal en WordPress. We adviseren je  graag over het beste systeem voor jouw situatie.

drupal_vs_wordpress

Traffic, leads en conversies

Naast designers en developers hebben we online marketeers in huis die kunnen helpen met het bereiken van de doelgroep en het aanzetten tot de gewenste conversie: contentstrategie, SEO, SEA en e-mailmarketing behoren dan ook tot onze full service dienstverlening.

Hoppinger_29

Professioneel hosting en beheer

Ook na oplevering staan we paraat. Ons Service & Support team kan je website 24 uur per dag, 7 dagen per week monitoren en zorgt ervoor dat je site altijd technisch up-to-date is en vooral veilig blijft.

Hoppinger stockbeeld_2

Ook een website die van je scherm af spat?

Bel Eric, hij helpt je graag!
Foto van Eric de Vos
Wil je meer van ons werk zien?