Naar navigatie Naar hoofdinhoud

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Ga naar het overzicht
Ga naar de homepagina Ga naar het overzicht

Eenvoudig content beheren
met een Drupal website

Wil je een website laten ontwikkelen in het open source CMS Drupal, zodat je content in de backend eenvoudig zelf kan beheren? In Drupal bouwen we de meest uiteenlopende websites en communities die duurzaam en, dankzij dit CMS, gemakkelijk te beheren zijn. Daarnaast denken we mee over het design en beheren we Drupal websites. Op deze pagina lees je wat we precies voor je kunnen betekenen.

Gites website

Een gebruiks-vriendelijke oplossing voor iedere vraag

Dankzij hun jarenlange ervaring met Drupal zijn onze Drupalisten gespecialiseerd in implementaties voor websites van ieder type, formaat en elke complexiteit. Ze beheren websites in versies D6, D7 en D8. Hierdoor kunnen ze websites die in eerdere uitvoeringen van Drupal zijn gemaakt omzetten naar de meest recente. Ook maken onze webdevelopers multisites en meertalige websites. Hoe complex je vraagstuk ook is, ze creëren probleemloos een website waarmee je je ambities behaalt.

Nieren.nl platform in mobile device

Headless websites met Drupal CMS

De term ‘headless’ klinkt technisch en ingewikkeld. Gelukkig valt het enorm mee, vooral het beheer van de headless website. De contentbeheerder werkt enkel met het Drupal CMS, net als bij elke andere Drupal website. Aan de gebruiksvriendelijkheid van de backend is dus niets veranderd.

Het grote verschil is dat een headless CMS nog meer mogelijkheden biedt qua design, animaties en user experience. Ook kan een headless Drupal via de API gekoppeld worden aan verschillende backendsystemen, zoals Exact Online, Microsoft Navision, Salesforce, SAP en nog veel meer. Die systemen zijn op die manier databronnen die informatie op websites en apps kunnen tonen. Hierdoor zijn headless websites duurzaam en bieden ze veel uitbreidingsmogelijkheden.

Meerlaagse IT architectuur

Onze aanpak bij een Drupal website

Wanneer we een Drupal website of CMS ontwikkelen, hanteren we een agile aanpak. Dit stelt ons in staat om websites stapsgewijs te creëren, doelen te formuleren en continu in contact te blijven met onze opdrachtgever. Het is een transparante manier van werken, waarmee je precies weet wat je wanneer kunt verwachten en welke kosten bij de sprints komen kijken. Zo heb je altijd zicht op het proces én het eindproduct.

Hoppinger disciplines strategie en design werken samen

Bouwen met de Drupal community

Onze specialisten leveren een actieve bijdrage aan de Drupal community. Elk jaar zijn we actief op verschillende Drupal-evenementen, zoals DrupalJam en Drupal Tech Talk. Ook online wisselen onze developers continu kennis uit met anderen in de community. Op die manier dragen ze bij aan het verbeteren van de Drupal-code en -modules en zijn ze altijd op de hoogte van recente veranderingen op het gebied van het open source CMS. Hierdoor zijn ze in staat onze opdrachtgevers altijd het beste te helpen.

Lightningtalk Drupal door Developer

Maak je met ons een CMS-website, dan ben je in goed gezelschap

Heb jij een Drupal uitdaging voor ons?

Gerard denkt graag met je mee.
Foto van Gerard Pastwa