Naar navigatie Naar hoofdinhoud

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Ga naar het overzicht
Ga naar de homepagina Ga naar het overzicht

Online Marketing

Jouw organisatie laten groeien met online marketing is onze missie! Hoe? Door data op de juiste manier te interpreteren, gebruik te maken van de nieuwste technieken en de beste online consultants!

Dit is wat we doen

  • Data analyse en strategisch advies
  • Vindbaarheid (SEO)
  • Conversie optimalisatie
  • Online advertising

Waarom kiezen voor ons?

  • Doordachte strategie op basis van data, passend bij de doelgroep
  • Balans tussen het grootste bereik, de juiste precisie en budget
  • Proactieve communicatie met gecertificeerde online consultants
  • Van lokale tot internationale campagnes

 

"Nieuwe kansen vinden, de gebaande paden ter discussie stellen en op basis van data richting bepalen. Zo kunnen we samen met onze klanten en het team hele gave en succesvolle sites maken."

Stefan Fabbro, Teamlead Online Marketing & Strategist

Strategisch advies en data-analyse

Het startpunt van een traject is het achterhalen van de belangrijkste doelstellingen. Wat is het begrip ‘succes’ in de ogen van de klant? Zodra we dat weten, stellen wij een online marketingplan op. Daarin beschrijven we de inzet van middelen, kanalen en content. Data vormt de kern van alle activiteiten binnen het online marketing team. We zijn officieel Google Analytics Certified Partner en werken intensief met Google Tag Manager. Naast Google Analytics gebruiken we ook Piwik, een open-source analytics platform. Piwik is met name rondom privacy van persoonsgegevens een goede optie. Voor datavisualisatie en rapportage gebruiken we Google Data Studio.

Online marketing dashboard

Vindbaarheid

Organisch (onbetaald) verkeer is voor de meeste websites de primaire verkeersbron. Het optimaliseren hiervoor kost veel tijd en energie. Maanden, zo niet jaren werk om goede rankings en veel organisch verkeer op te bouwen. Via zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen onze online consultants voor meer organisch verkeer via Google, Bing en andere zoekmachines. We hebben veel kennis op het gebied van de technische aspecten van SEO, zoals internationale site structuren en complexe migraties.

Conversie-optimalisatie

Wil je meer rendement uit je bestaande bezoekers halen?  Wij zorgen dat de user flows leiden naar conversie. Hierbij maakt ieder detail het verschil. Of het nu gaat om de lengte van de teksten, de grootte van de afbeeldingen, de plaatsing van een call to action, de leesbaarheid op een mobiel of het ontwerp van je landingspagina. Samen met onze online consultants en developers zorgen we ervoor dat het maximale resultaat binnen jouw beschikbare budgetten wordt behaald. We doen dit o.a. op basis van de beschikbare analytics data en user-insights (gebruikers inzichten) die we verzamelen tijdens klantsessies.

marketing strategie consultant

Online advertising

Wil je jouw product, dienst, merk of boodschap onder de aandacht van een specifieke doelgroep brengen? Dan zetten wij online campagnes in. Met targeting op demografie, locatie, interesse en gedrag kunnen we de doelgroep heel nauwkeurig samenstellen. Passend bij de doelgroep creëren we campagnes die over de gehele customer journey een rol spelen. We adverteren in zoekmachines zoals Google en Bing. In het Google netwerk werken wij met Search, Display en Shopping advertenties.

Naast zoekmachines zijn wij ook gespecialiseerd in het adverteren op social media. We maken onder andere  gebruik van Facebook, LinkedIn, Snapchat, Instagram en YouTube.

Wil jij ook online marketing advies?

Stefan weet er alles van, dus e-mail hem gerust!
Foto van Stefan Fabbro