Naar navigatie Naar hoofdinhoud

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Ga naar het overzicht
Ga naar de homepagina Ga naar het overzicht

Online strategie, UX en design

Brainstom design team

Complexiteit doet ons hart sneller kloppen

Een goede website of app is intuïtief en leidt gebruikers naar de informatie die ze zoeken, zonder dat het ze moeite kost. Het maken van zo’n website of applicatie gaat minder vanzelf. Dat is een complex proces waarin we opdrachtgevers leren kennen, concepten ontwerpen, testen, realiseren, weer testen, aanpassen en meer. Gelukkig schrikt complexiteit ons niet af: ingewikkelde vraagstukken doen ons hart sneller kloppen. Het is onze kracht om die om te zetten in een gebruiksvriendelijke toepassing waarmee klanten doelstellingen behalen. Hoe eenvoudiger die lijken, hoe beter wij ons werk hebben gedaan.

Geen doelstelling is onhaalbaar

Een langetermijnrelatie en gedeelde visie zijn belangrijk om te hebben om succesvol te digitaliseren. Daarom willen wij onze klanten, hun ambities en doelgroepen volledig begrijpen en doorgronden. We gaan in gesprek, luisteren goed, stellen kritische vragen en komen zo tot de kern. Op basis van alle informatie creëren we onze shared vision en dromen we met jullie over de beste toepassing die we kunnen realiseren. Daarom formuleren we een BHAG (Big Hairy Audacious Goal) met meetbare subdoelstellingen die ons helpen die droom waar te maken. In een roadmap komt alles bij elkaar en stemmen we alles af op de planning van onze opdrachtgever.

Doelgroepen staan centraal

Weten we welke doelen we gaan behalen, dan bepalen we hoe we dat gaan doen. Bijvoorbeeld met een website of app, een community, portal, platform, of iets heel anders. Zodra de beslissing is gemaakt, gaan we van start om ambities te realiseren. Daarvoor werken we nauw samen met alle betrokken disciplines. We zetten je doelgroepen direct centraal en doen doelgroeponderzoeken, maken customer journeys, creëren wireframes als schets van je digitale toepassing en testen ons voorlopige ontwerp met gebruikers. Data is daarbij essentieel voor ons. Ook hierbij geldt: niets is ons te ingewikkeld of onrealistisch. Uitdaging is onze drijfveer.

Alle disciplines werken samen

Ook gedurende de rest van het proces werken alle disciplines samen om tot een oplossing te komen. We zijn zo op elkaar ingespeeld, dat we elkaar met één blik of woord begrijpen. Juist daardoor kunnen we elk soort project aan. Gezamenlijk bepalen we hoe je app of website eruit gaat zien, in welke code we hem maken, welke informatie waar komt, welke zoekwoorden van belang zijn en welke copy we ervoor schrijven. Omdat we ook digital marketing consultants in huis hebben, creëren we online strategieën om je onder de aandacht te brengen. Zo maakt elke discipline keuzes die aansluiten op elkaar én op de strategie.

Onze expertises:

  • concepters
  • copywriters
  • interaction designers
  • SEO-experts
  • user experience designers
  • usability experts & researchers
  • visual designers
Strategische brainstormsessie

Onze BHAG was helemaal niet zo brutaal

Maandenlang ergens over dromen en het dan werkelijkheid zien worden. Eén van de beste gevoelens die er zijn, toch? Het is precies wat wij ervaren wanneer een project in de laatste fase is beland. In een agile proces realiseren we de toepassing waar we al zo lang over praten. We nemen onze uitgangspunten, mijlpalen, doelstellingen en de gebruiker als rode draad door dit proces mee. Om te zorgen dat we iets maken dat écht werkt, blijven we ons werk testen op je doelgroep. Alleen op die manier komen we tot een simpele, elegante toepassing die succes oplevert en verslaan we onze BHAG.

Onze klanten

Logo Spaarne Gasthuis

Heb jij een strategie en design uitdaging voor ons?

Gerard denkt graag met je mee.
Foto van Gerard Pastwa