Naar navigatie Naar hoofdinhoud

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Ga naar het overzicht
Ga naar de homepagina Ga naar het overzicht

Webapplicaties in ASP.NET Core

Hoppinger ontwikkelt high end webapplicaties in ASP.NET (Core) voor mission critical toepassingen: performance, security en schaalbaarheid zijn de pijlers onder onze visie op techniek.

Programmeren applicatie

Webdevelopment op enterprise-niveau

In een wereld waarin meer en meer wordt gekozen voor webbased oplossingen voor mission critical toepassingen, komen webdevelopment en software engineering steeds dichter bij elkaar. Daarom is het zaak dat zowel aan de frontend als aan de backend gewerkt wordt met robuuste technologieën van enterprise-kwaliteit. Een techniek die wij graag toepassen voor de back-end van dergelijke applicaties is ASP.NET Core. Lees hieronder waarom en hoe we dat doen.

WordPress developers Hoppinger

Een krachtig framework, geschikt voor elk OS

ASP.NET Core is ontwikkeld door Microsoft. Het is de recente open source opvolger van het bekende ASP.NET. Het combineert de veiligheid van programmeertalen C# en F# met een zeer hoge performance. Waar ASP.NET alleen op een (veelal dure) Windows Server-infrastructuur opereerde, kan ASP.NET Core worden ontwikkeld en gedeployed vanaf elk modern operating system: van Windows Server tot MacOS en Linux.

GrandeOmega op tablet

API: systeemintegratie én hoogwaardige UX

De API van het ASP.NET Core framework is van hetzelfde hoge niveau als deze bij ASP.NET was. Daardoor is ASP.NET Core zeer geschikt voor zowel integraties met backofficesystemen zoals ERP- en CRM-systemen, als voor het creëren van een hoogwaardige user experience door het te combineren met React js of React Native.

Gites op laptop

Beheer en continuous improvement

Ook na oplevering van een webapplicatie blijven we betrokken. Ons Service & Support-team monitort de applicatie 24 uur per dag, 7 dagen per week en zorgt ervoor dat het achterliggende systeem altijd technisch up-to-date is en vooral veilig blijft. Onze usability- en conversiespecialisten monitoren ook na de eerste ingebruikname het gebruik van de applicatie om zo vanuit de data continu het gebruik en de conversie te optimaliseren. Continuous development spreekt wat ons betreft dan ook voor zich.

Wil je graag met ons in gesprek over het ontwikkelen van een webapplicatie?

Neem dan vrijblijvend contact op met Gerard.
Foto van Gerard Pastwa