Naar navigatie Naar hoofdinhoud

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Ga naar het overzicht
Ga naar de homepagina Ga naar het overzicht

Webapplicaties en native toepassingen

Bij Hoppinger realiseren we custom webapplicaties en native apps met interactieve user interfaces die volledig integreren met back-office systemen.

Digitaliseren van klantinteracties en processen

Hoppinger ontwerpt en bouwt technisch hoogwaardige webapplicaties, portals, mijn-omgevingen en e-commerce oplossingen. Web-based en native oplossingen gericht op interacties en transacties met externe doelgroepen van onze klanten of op digitalisering van de workflow in de back office van onze klanten.

Realisatie van A-Z

We beschikken over alle relevante expertises om een webapplicatie van A-Z te kunnen realiseren. Van strategie en ontwerp tot technische realisatie en beheer.

  • Strategie- en doelgroepanalyse
  • Analyse business processen
  • Interactie- & visueel ontwerp
  • Systeemarchitectuur & techniekkeuze
  • API-ontwikkeling
  • Koppelingen met back-office systemen
  • Front-end en back-end development
  • (Cloud) hosting en technisch beheer
  • Continuous delivery

Enterprise technologie

Vanuit onze best-tool-for-the-job visie op techniek gebruiken we bij elk specifiek vraagstuk de juiste talen en technieken: C#, JavaScript, OData Restful API’s, .Net Core, TypeScript, React (Native) en HTML5/CSS zijn de tools in onze toolkit. Met deze technieken ontwikkelen we technisch hoogwaardige applicaties met veel aandacht voor security en performance.

Door onze ervaring met connectoren en onze kennis van OData en API’s integreren we web-en native applicaties met diverse back office systemen zoals SAP, Salesforce, Dynamics, en vele andere.

Mobile en native apps

Een webapplicatie is vaak onderdeel van een complete customer journey. Om eindgebruikers ook op andere touchpoints in die journey een optimale gebruikerservaring te bieden, creëren we mobile apps en native toepassingen voor iOS en Android smartphones en tablets. Deze integreren we volledig met de digitale- en IT-infrastructuur van onze klanten.

Een greep uit ons portfolio van applicaties en apps

Wil je meer informatie over het ontwikkelen van een webapplicatie?

Gerard maakt graag kennis met je!
Foto van Gerard Pastwa