Naar navigatie Naar hoofdinhoud

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Ga naar het overzicht
Ga naar de homepagina Ga naar het overzicht

WordPress CMS

Als digital partner helpen wij je bij het design, de technische realisatie, het onderhoud en de hosting van WordPress websites en platformen. In nauwe samenwerking met jou bedenken we creatieve oplossingen voor uitdagende communicatievraagstukken.

Hoppinger team samenwerken

Samen naar resultaat

Vanuit een doordachte online strategie en user centered design bedenken we samen met onze klanten creatieve oplossingen voor hun online vraagstukken. Modern design en innovatieve user interaction zijn altijd gericht op het bereiken van het gewenste resultaat.

ux design team meeting

Multisite, multilanguage en responsive

We werken al meer dan 10 jaar met WordPress en hebben daardoor veel kennis van het systeem. Daarmee zijn we jouw partner voor complexe, premium en op maat gemaakte WordPress-oplossingen. Multisite, multilanguage: geen WordPress-uitdaging is voor ons te gek.

FrieslandCampina website

Koppeling met externe systemen

Voor de nóg complexere vraagstukken: we hebben veel ervaring met het koppelen van websites aan externe systemen zoals Exact Online, SAP, Salesforce, Adlib, Microsoft Dynamics/Navision en met de integratie van complexe zoekfuncties zoals Solr en Elastic Search.

Programmeren webapplicatie

Service en onderhoud na livegang

De WordPress-platformen die wij voor onze klanten ontwikkelen zijn zonder uitzondering erg belangrijk voor de bedrijfsvoering. Dan wil je je over zaken als continuïteit en veiligheid natuurlijk geen zorgen maken. Ook na oplevering blijven we betrokken. Ons Service & Support-team zorgt ervoor dat je WordPress-platform altijd technisch up-to-date is en vooral veilig blijft.

We gebruiken meerdere slimme tools om de ontwikkelde online software goed te monitoren. Eventuele problemen worden door onze developers snel en adequaat opgelost. Onze klanten hoeven daar overigens niets voor te doen en zullen er in de regel ook niets van merken. Het hoort gewoon bij de kwaliteit van onze dienstverlening.

Als je met ons een WordPress-site bouwt, dan ben je in goed gezelschap

Heb jij een WordPress-uitdaging voor ons?

Gerard is een echte kenner, dus bel hem gerust!
Foto van Gerard Pastwa