Hoppinger stage

Een stage bij Hoppinger

Jij

  • Bent gedreven om jezelf te ontwikkelen;
  • Hebt aandacht voor details;
  • Bent kritisch op je eigen werk en neemt graag deel aan onze feedback cultuur;
  • Beheerst de basiskennis en vaardigheden in jouw toekomstige vakgebied;
  • Beschikt over veel affiniteit voor digitale technologie;
  • Kunt goed samenwerken; 
  • Bent communicatief sterk en drukt je professioneel uit in het Nederlands en Engels.

Wij

Bij Hoppinger geloven we dat je nooit klaar bent met leren, waar je ook staat in je studieloopbaan of carrière. Onze professionals hebben ervaring in coaching en kunnen je de kneepjes van het vak leren. We hebben jarenlang ervaring in het begeleiden van studenten en maken je graag wegwijs in het werkveld, de onderliggende processen en het uitvoerend werk. In een flexibele, open en dynamische werkomgeving krijg je de ruimte om te leren en groeien door mee te kijken met professionals maar vooral ook zelf aan de slag te gaan. Er is de mogelijkheid te sparren met experts of juist ervaring uit te wisselen met young professionals. Ook door coaching, talks, workshops en trainingen word je nog beter dan je al was en krijg je de kans te groeien. 

Wie zijn wij?

Bij Hoppinger geven we als digital partner vorm aan verandering. We ontwikkelen digitale strategieën en brengen deze met slim ontwerp, effectieve marketing en moderne technologie tot leven. Dit doen we vanuit ons gerenoveerde pakhuis aan het water langs de Maas in Rotterdam. Een prachtige open ruimte die onze open cultuur symboliseert. Ons team bestaat uit 85 digital experts: software engineers, designers, business developers, strategen en marketing consultants. Samen werken we aan het succes van o.a. Hartstichting, SSH, KWF, FrieslandCampina en andere mooie merken.

Let's meet!

Zie jij jezelf al als stagiair bij Hoppinger? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen. Wie weet is er een passende stage voor jou. We leren je graag kennen.